Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

ΤΟ 1ο HAIR SHOW ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΤΟ ΠΡΩΤΟ HAIR SHOW ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ PUZZLE CAFE ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ: HAIR STYLING ON STAGE, MAKE UP ON STAGE, ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ, ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!!!!! ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΨΩΝΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ "ΜΑΣΑΝΕ"!!!

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΨΙΜΟΥΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ), Η ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - HGROUPE (ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ) ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ.

ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ = ΤΕΧΝΗ = ΜΟΔΑ = ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ = ΔΙΑΘΕΣΗ!

ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου