Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ .. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές που έρχεται πολύ συχνά στην Τρίπολη είναι ο Μιχάλης Μαραγκάκης. Ένας τραγουδιστής κρητικών τραγουδιών που εκφράζει την κρητική μουσική κουλτούρα σε όλη την ελλάδα με τις μαντινάδες και τα τραγούδια. Το Tripolis Internet Radio τον φιλοξένησε πρόσφατα σε μια μοναδική συνέντευξη από την οποία μάθαμε αρκετά πράγματα.
Αυτήν την στιγμή είναι στο  KIFISOS LIVE(πρωην ΜΩΒ) τηλ.:Κηφισου 100 (διπλα στα KTEΛ) μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Γιώργο Μάη.  Όμως κάνει και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλους τραγουδιστές στο παρελθόν με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, με Χαρά Βέρρα, Θέμη Αδαμαντίδη, Κατερίνα Στανίση , Ειρήνη Μερκούρη και πολλούς άλλους.

Τα τραγούδια - μαντινάδες πηγάζουν απο μαντινάδες του ίδιου αλλά και της στιγμής που να εκφράζει μια κατάσταση ή κάποιο συναίσθημα.

Το 2010 κυκλοφορεί την πρώτη επίσημη μουσική του παραγωγή με τίτλο "Ξεφάντωμα στην Κρήτη". Ένα διπλό cd που περιέχει πολλά αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες αλλά και καινούρια σε ζωντανή ηχογράφηση, που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική ΦΑΙΣΤΟΣ με την υποστήριξη του Ερωτόκριτου 87,9.

Νέο cd είναι στα μελλοντικά του άμεσα σχέδια και το περιμενούμε και εμείς με πολύ χαρά.

Καλή επιτυχία στον Μιχάλη σε ότι κάνει και μπορείτε να δείτε αρκετά πράγματα γιαυτόν αλλά και τις εμφανίσεις του μέσα από την ιστοσελίδα του: http://www.mixalismaragakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου