Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Ο ένας δεν ακούει, ο άλλος δεν βλέπει και ο τρίτος δεν μιλάει. Αν νομίζετε ωστόσο πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν κάνετε... λάθος.

«Το έργο είναι εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. Αυτή η θεατρική διασκευή του τονίζει τις κωμικές πλευρές της ιστορίας και εξελίσσεται σε μια σύγχρονη κωμωδία» αναφέρει ο κ. Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε και το κείμενο μαζί με τον Δημήτρη Καντά.
Γέλιο και συγκίνηση
Η παράσταση μας μεταφέρει στην καθημερινότητα τριών φίλων με ειδικές δυνατότητες. Ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός. Ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Κάποια στιγμή ωστόσο μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα και όλα ανατρέπονται. Οι παρεξηγήσεις έρχονται, οι έξυπνες ατάκες προσφέρουν άφθονο γέλιο ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης.
Πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Σπύρος Σπαντίδας. Τον ρόλο της «καλής νεράιδας» παίζει η Δήμητρα Στογιάννη. Σκηνικά: Λία Ασβεστά. Κοστούμια: Αλέξης Φούκος. Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου