Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ CINEVILLE

John Carter: Ανάμεσα Σε Δύο Κόσμους (3D)

John Carter (90λ.), 08 Μαρ 2012

Ταινιοθήκη
Πόστερ
  • Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς), όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικών διαστάσεων διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων της είναι στα χέρια του.
  • Ακατάλληλη 13


Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι

Tinker Tailor Soldier Spy (127λ.), 16 Φεβ 2012

Ταινιοθήκη
Πόστερ
  • Η ταινία «Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι» είναι η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς best-seller του Τζον Λε Καρέ. Το θρίλερ φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τομάς Άλφρεντσον (Let theRight One In), ενώ την προσαρμογή του σεναρίου πραγματοποίησε το δίδυμο Μπρίτζετ Ο’Κόνορ και Πίτερ Στρόχαν.

    Βρισκόμαστε στο 1973. Ο Ψυχρός Πόλεμος συνεχίζει να φθείρει τις διεθνείς σχέσεις. Οι Μυστικές Υπηρεσίες της Βρετανίας (ή αλλιώς ΜΙ6 ή «Σέρκους»), μοχθούν να μείνουν ένα βήμα μπροστά από τις ομόλογες ξένες υπηρεσίες και να κρατήσουν τη Βρετανία ασφαλή. Ο επικεφαλής του Σέρκους, γνωστός και ως Έλεγχος (Τζον Χαρτ), παίρνει προσωπικά την απόφαση να στείλει τον αφοσιωμένο επιτελή Τζιμ Πριντό (Μαρκ Στρονγκ) στην Ουγγαρία. Όταν όμως, η αποστολή του Τζιμ θα πάρει δυσάρεστη τροπή και θα βαφτεί με αίμα, ο Έλεγχος αναγκάζεται να αποσυρθεί από το Σέρκους, μαζί με το δεξί του χέρι, τον Τζορτζ Σμάιλι (Γκάρι Όλντμαν), έναν επαγγελματία πράκτορα με οξυμένες αισθήσεις.
  • Αυστηρώς Ακατάλληλη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου