Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Ποιοι celebrities που μενουν εκτός βουλής

Ποιος το περίμενε ότι τόσο λαμπερά ονόματα σαν κι αυτά που θα δείτε θα έμεναν εκτός βουλής! Διάσημοι και διάσημες που η αίγλη τους δεν έπεισε τους ψηφοφόρους και απογοήτευσε όσους "πόνταραν" πάνω τους για ψήφους...

Σε αυτούς που δε θα είναι στα κοινοβουλευτικά έδρανα βρίσκουμε την Άντζελα Γκερέκου, η οποία δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στην Κέρκυρα, ενώ εκτός νυμφώνος μένει και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, που ήταν υποψήφια στη Β' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ. Στο θέατρο αναμένεται να αφιερωθεί το προσεχές διάστημα ο Γιάννης Βούρος, αφού και εκείνος κατήλθε με το ΠΑΣΟΚ που υπέστη -ως γνωστών- βαριά ήττα, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν οι ελπίδες επανεκλογής του. Εκτός μένει και ο Ρένος Χαραλαμπίδης που ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην πολυπληθή Β' Αθήνας, καθώς και ο Γιώργος Πάντζας που πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής.

Δεν εκλέγεται επίσης ούτε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Όχι όμως γιατί δεν έλαβε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων ο ίδιος προσωπικά, αλλά γιατί το κόμμα του, η Δημοκρατική Αριστερά, που τον είχε στην 7η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κατάφερε να εκλέξει έναν βουλευτή στο εν λόγω ψηφοδέλτιο. Δεν εξελέγησαν επίσης βουλευτές η Βάνα Μπάρμπα και οι τραγουδιστές Κώστας Μπίγαλης και Νεκτάριος Σφυράκης, αφού ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΣΥ, με τους οποίους πολιτεύονταν, δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.

markos tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου