Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Eurovision 2012: ΑΠΟΨΕ Ημιτελικός για Ελλάδα και Κύπρο!

Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός για Ελλάδα και Κύπρο στηνEurovision 2012. Ελευθερία Ελευθερίου για την Ελλάδα και Ήδη Αδάμου για την Κύπροθα προσπαθήσουν απόψε να εξασφαλίζουν το εισιτήριο με τον τελικό.
Ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision διεκδικούν απόψε Ελλάδα και Κύπρος, στον α’ ημιτελικό της διοργάνωσης!

Τα φώτα στο «Crystal Hall» θα ανάψουν στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), οπότε και η μία μετά την άλλη θα αρχίσουν να ανεβαίνουν στη σκηνή οι πρώτες 18 από τις συμμετέχουσες χώρες.
To madata.gr για μία ακόμα χρονιά, σας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στο Μπακού, αλλά και όσα θα γίνουν την βραδιά των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο από τις πρόβες και τις ετοιμασίες της ελληνικής και της κυπριακής αποστολής.

Τα δύο πανέμορφα κορίτσια που εκπροσωπούν την Ελλάδα και την Κύπρο φαίνεται πως έχουν κερδίσει την αγάπη τόσο των ντόπιων όσο και των άλλων αποστολών, αφού όλοι μιλάνε για την ομορφιά, την ευγένεια και τη θετική ενέργεια που εκπέμπουν.

Η Ελευθερία αποκαλύπτει ποιο είναι το γούρι που θα έχει πάνω της τη βραδιά του τελικού «έχω το σταυρουδάκι μου μαζί που το φυλάω. Αυτό είναι το γούρι μου».

Εκτός από το τραγούδι εντύπωση έχει προκαλέσει και η ίδια, αφού οι ξένοι δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με την εμφάνιση της, καθώς την βρίσκουν πολύ sexy και όμορφη!

Η Ελευθερία υποστηρίζει πως «αγαπάνε το Aphrodisiac και τη μουσική μας. Θέλω να πάμε πολύ καλά. Έχουμε ανταπόκριση και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Η μαμά της θα βρίσκεται στο πλευρό της, όπως δηλώνει και θα την στηρίξει!
Τι θε γίνει στον πρώτο Ημιτελικό
Με κοντό ασύμμετρο φόρεμα σε μπλε και κοραλλί αποχρώσεις, θα εμφανιστεί στη σκηνή του Crystal Hall η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως αποκαλύφθηκε κατά την πρόβα τζενεράλε για τον Ά Ημιτελικό της Eurovision, που θα γίνει την Τρίτη.

Η πρώτη διαγωνιστική βραδιά του φετινού διαγωνισμού, θα ξεκινήσει με ένα video με τ’ αξιοθέατα και τα μνημεία του Μπακού, πριν οι παρουσιαστές, μας καλωσορίσουν στα αζέρικα, τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Αφού παρουσιάσουν τους εαυτούς τους, οι οικοδεσπότες εξηγούν την διαδικασία του ημιτελικού, διευκρινίζοντας ότι το televoting θα ξεκινήσει μόλις παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια.

Σύμφωνα με την κλήρωση, πρώτο στη σκηνή εμφανίζεται το Μαυροβούνιο, ακολουθεί η Ισλανδία, και έπειτα είναι η σειρά της Ελλάδας.

Το «Aphrodisiac» έχει στο φόντο του μια μεγάλη αχιβάδα, η οποία κάποια στιγμή ανοίγει αποκαλύπτοντας ένα μαργαριτάρι, καθώς και ένα κοχύλι.

Οι χορευτές μας είναι ντυμένοι στα μπλε με αμάνικες μπλούζες, ενώ οι χορεύτριες φορούν μπλε φορέματα.

Αφού ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες όπως έχει καθοριστεί από την κλήρωση, έρχεται η σειρά της Κύπρου με την Ήβη Αδάμου να εμφανίζεται με κοντό φόρεμα, όπως αποκάλυψε κατά τη δεύτερη της πρόβα.

Μόλις ολοκληρωθεί η παρουσίαση των τραγουδιών, εμφανίζονται στις οθόνες μας οι αριθμοί του Τelevoting, και οι παρουσιαστές δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Όσο οι τηλεθεατές ψηφίζουν, ένας μεγάλος βράχος εμφανίζεται στη σκηνή του Crystal Hall, όπου παρουσιάζονται παραδοσιακά τραγούδια και οι χοροί του Αζερμπαϊτζάν.
Η βραδιά θα κλείσει με την ανακοίνωση των 10 χωρών που προκρίνονται στον τελικό του Σαββάτου, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, και χωρίς βαθμολογική σειρά.
Η σειρά εμφάνισης είναι:

1. Μαυροβούνιο
2. Ισλανδία
3 . Ελλάδα
4. Λετονία
5. Αλβανία
6. Ρουμανία
7. Ελβετία
8. Βέλγιο
9. Φινλανδία
10 . Ισραήλ
11 . Άγιος Μαρίνος
12 . Κύπρος
13. Δανία
14 . Ρωσία
15 . Ουγγαρία
16. Αυστρία
17 . Μολδαβία
18 . Ιρλανδία
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου