Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ... ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Σε λίγο τα σχολεία τελειώνουν.. Και όπως κάθε χρόνο η σχολική χρονιά τελειώνει με γιορτές, εκδηλώσεις και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα που προσδοκούν το καλοκαίρι , το παιχνίδι και την ξενοιασιά. Έτσι λοιπόν στο κλίμα αυτό σήμερα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.
Το πρωί η τετάρτη τάξη έπαιξε παιχνίδια με θέμα την καλή διατροφή και συντονίστρια την γυμναστριά τους κ. Λυμπέρη. Μετά ένας μεγάλος μπουφές, με φαγώσιμα που έφεραν οι ίδιοι μαθητές στήθηκε και απόλαυσαν το υπέροχο αλλά και υγιεινό πρωινό. Έπειτα τα παιδιά της Πέμπτης τάξης είχαν ετοιμάσει ένα θεατρικό στο αμφιθέατρο του σχολείου που μας πήγαινε πίσω τα παλιά επαγγέλματα και στην παλιά ελλάδα. Την παράσταση παρακολούθησε και ο Περιφερειακός Διευθυντής Α βάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

Σε μια μίνι συνέντευξη με τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού κ. Λαλιώτη Γιώργο μάθαμε ότι οι εκδηλώσεις του σχολείου ήταν μια προσπάθειας όλης της χρονιάς εφόσον συνέπεσε με την ευέλικτη ζώνη και πρόκειται για αρθρωτή εκδήλωση  και θέμα: η υγιεινή διατροφή. Είναι κάτω από το πρόγραμμα αγωγής υγιείας.
Συνέβαλε πολύ η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Λυμπέρη.

Το πολύ ευχάριστο ήταν ότι φέτος κάτω από την οργάνωση του Δήμου Τρίπολης τα σχολεία γενικά προσπάθησαν με μηδαμινά χρήματα να καλύψουν ορισμένα κτιριακά θέματα. Δεν καλύφθηκαν όλα τα προβλήματα αλλά τουλάχιστον ότι μπορούσε να γίνει έγινε και θα συνεχίζει να γίνεται.

Τα παιδιά λοιπόν , το μέλλον του τόπου, πρέπει να έχουν το καλύτερο και γιαυτό θα γίνονται συνέχεια προσπάθειες βελτίωσης της σχολικής ζωής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ FACEBOOK:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.427524727280707.102438.399590623407451&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου