Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ... ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ EVENT


Σήμερα το πρωι ένα πολύ όμορφο event ήταν στην Πλατεία Άρεως... Το audioteamKallas παρουσίασε πως μπορεί η μουσική να είναι σε 4 τροχούς και φυσικά να έλκει την νεολαία. Ένα super αυτοκίνητο πολλών ντεσιμπέλ ήταν εκεί. Μάθαμε αρκετά πράγματα για αυτό το ενδιαφέρον αυτοκίνητο αλλά και για τα audio team.
Όπως μας είπε ο Nasos Kallas επαγγελματίας στον χώρο αυτό λόγω κρίσης δεν φτιάχνει ο καθένας τέτοια αυτοκίνητα. Κοστίζει πολλά ο συγκεκριμένος εξοπλισμός. Ωστόσο τα μικρά αυτοκίνητα είναι καλύτερα για την απόδοση ήχου. Μπορεί να είναι ενοχλητικός ο ήχος απο τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ αγνός. Καλύτερα να τραβήξουμε την νεολαία σε κάτι τέτοιο παρά στις εξαρτήσεις. Τους περνάμε το μύνημα να ασχοληθούν με ήχο και μουσική και μακριά από ότι κακό και ναρκωτικά.

Αυτοί που ασχολούνται με τα audioteam δεν είναι εγκληματίες δεν είναι παλιοχαρακτήρες όπως νομίζουν μερικοί. Είναι άτομα που ασχολούνται με εφαρμογές ήχου.
Ένας διαγωνισμός audio team γίνεται στην Σπάρτη κάθε χρόνο. Και φυσικά είναι καλό να γίνονται και σε άλλες πόλεις.
Το audioteamKallas στηρίζεται από την Ήβη Αδάμου. Έχει έδρα του την Δημητσάνα αλλά κάνει ηχητικές καλύψεις και σε άλλες πόλεις!
Στην εκδήλωση guest ήταν η Valia Abatzi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου